Hierbij hebben wij het genoegen u uit te mogen nodigen voor de Openbare Dorpsraadvergadering van 22 februari.

U bent vanaf 19.30 uur welkom in het Meijershoes op het Bultserve. De vergadering begint om 20.00 uur.

Tijdens deze laatste vergadering voor de zomervakantie wordt uitgebreid stil gestaan bij de toekomst van de Dorpsraad Glanerbrug.

De Dorpsraad wil verder als vertegenwoordiger van de Glanerbruggers en zich inzetten voor de woon-, werk- en leefomstandigheden in het dorp,

We hebben echter vastgesteld dat de hedendaagse samenleving een andere aanpak en inzet van de Dorpsraad vraagt.

Vraag is wat nodig is om de komende jaren de bindende factor tussen de Glanerbruggers, ondernemers, de gemeente en de vertegenwoordiger voor
alle buurtcommissies en verenigingen in te kunnen vullen. Een andere werkwijze met nieuwe leden zijn noodzakelijk om het voortbestaan van de Dorpsraad Glanerbrug te garanderen.