UITNODIGING viering Bevrijdingsdag in Glanerbrug

Het Comité 4 en 5 mei Glanerbrug nodigt u uit voor de viering van Bevrijdingsdag op zaterdag 5 mei 2018 met een gevarieerd muzikaal programma in de Protestantse kerk aan de Gronausestraat 1200 in Glanerbrug.

programma

• 18.30 uur Ontvangst in Protestantse kerk
  • 19.00 uur Opening

Daarna tot 21.00 uur een bijzonder en afwisselend programma met optredens van Muziekvereniging Wilhelmina Glanerbrug onder leiding van Fried Dobbelstein, mannenkoor Mannenklank Glanerbrug en Männergesangverein Eintracht Alstätte 1897 (Duitsland).
Beide koren zingen onder leiding van Paul Kempers.
Ook zullen sprekers namens de gemeente Enschede, Gronau en Euregio kort het woord voeren.
Tegen 21.00 uur zal het bevrijdingsvuur bij de Protestantse kerk arriveren. Het bevrijdingsvuur zal voor de kerk worden ontstoken door de drie gastsprekers. Daarna volgt het Wilhelmus door Wilhelmina. Tot 22.00 uur is er dan nog een informele afsluiting van deze feestelijke avond.