Startpagina

Geef je op voor het Klimaat Escaperoom spel

Zoals jullie hebben kunnen lezen op pagina 3 van de laatste editie van de Grensstreek komt op 1 november de Klimaat Escaperoom naar Glanerbrug (zie ook Grensstreek 19 oktober 2023 - Glanerbrug Digitaal). Jullie worden uitgenodigd, dan wel uitgedaagd, om als straat-team het spel ‘Adapt or Btrapped’ te spelen? Want weten jullie te ontsnappen aan de gevolgen van klimaatverandering en op tijd de escaperoom te verlaten?

De mobiele escaperoom staat op woensdag 1 november tussen 10 en 17 uur in de Schoolstraat in Glanerbrug. Jullie kunnen zelf een tijdslot reserveren via www.groenblauwtwente.nl/escaperoom.

Misschien weten jullie ook nog andere teams die jullie kunnen uitdagen om de escaperoom te spelen. Wethouder Marc Teutelink maakt aan het einde van de dag bekend wie de winnaar is.

De mobiele escaperoom maakt op een speelse, laagdrempelige manier mensen bewust van het veranderende klimaat en de gevolgen daarvan. Nu al merken we in Glanerbrug de gevolgen van klimaatverandering. Denk aan overlast en schade door erge regenbuien, hete zomers en droge maanden. Je kunt niet ontsnappen aan extreem weer. Maar je kunt je er wél op voorbereiden!